Catering

Mine lækre cateringmenuer passer til mange forskellige begivenheder! Det hele anrettes på fade og pakkes i termokasser, klar til servering.

Du afhenter selv på et passende tidspunkt efter aftale fra Anaïs Kulturcafé i Farum Kulturhus: Stavnsholtvej 3, 3520 Farum. Parker gerne på kulturhusets parkeringsplads fremfor Farum Bytorv.

OBS: Servicen og termokasserne skal afleveres tilbage senest 48 timer efter arrangement.


Receptionsmenu

Menuen passer meget fint til en hyggelig reception eller til en frokost.

  • Tortilla chips med varmrøget laksemousse 
  • Blinis med Skagen rejer og urtecrème 
  • Franske vandbakkelser med skinke og ost
  • Frikadeller med persille aioli
  • Crudité: agurk, gulerødder og peberfrugt med cremet hummus 
  • Hjertesalat blade med cherrytomater, syltede rødløg og æble cider vinaigrette
  • Focaccia bagt med rosmarin og olivenolie

215 kr pr. kuvert

Menuen skal bestilles til min. 10 kuverter


Festmenu Buffet

  • Kyllingespyd marineret med røget paprika, hvidløg og citron
  • Frikadeller med persille aioli
  • Små timian kartofler  
  • Baby spinat salat med cherrytomater, jordbærdressing og ristede valnødder  
  • Hjertesalat blade med cherrytomater, syltede rødløg og æble cider vinaigrette
  • Brownie med mascarponecrème og bær

249 kr pr kuvert

Menuen skal bestilles til min. 10 kuverter


Festmenu Deluxe

  • Unghane à la provençale med soltørret tomat og sorte oliver  
  • Kalveculotte marineret i timian/hvidløg olie 
  • Små timian kartofler 
  • Svampe sauce 
  • Spidskål salat med gulerødder, røget mandler og appelsin dressing 
  • Baby spinat salat med cherrytomater, jordbærdressing og ristede valnødder  
  • Gateau Marcel: chokoladekage med chokolademousse og hindbær coulis

325 kr pr. kuvert

Menuen skal bestilles til min. 10 kuverter


Brunch buffet

  • Røræg med purløg og bacon 
  • Brunchpølser 
  • Yoghurt med hjemmelavet granola, coulis og bær 
  • Øko vesterhavsost og goudan skiveost 
  • Øko mini tebirkes 
  • Øko surdejsboller og rugbrød med smør 
  • Øko skårede frugter (melon, ananas, vindrue) 
  • Øko avocado salat med tomat, crispy salat og citron dressing 
  • Øko smoothies med jordbær, banane og appelsinjuice

195 kr pr. kuvert

Menuen skal bestilles til min. 10 kuverter


Julefrokost (fra oktober 2022)

  • Marineret sild med kirsebær og syltede rødløg 
  • Æg og rejer med karse og mayo
  • Hønsesalat med bacon, bladselleri og æble
  • Klassiske frikadeller med agurkesalat 
  • Brie ost og øko vesterhavsost med vindruer
  • Kål salat med valnødder, syltede æble og appelsindressing
  • Øko rugbrød, surdejsbrød og smør
  • Kirsebær cheesecake med bastognekiks bund

249 kr pr. kuvert

Menuen skal bestilles til min. 10 kuverter


Sandwich

  • Kylling med karrydressing, tomat og salat  
  • Kylling tandoori med flødeostcrème
  • Spicy tun salat krydret med persil og skalotteløg
  • Laksemousse sandwich med tomat og salat
  • Avocado sandwich med hummus, tomat og salat
  • Skinke og ost sandwich med dijonnaise, tomat og salat

54 kr pr. sandwich til min. 10 kuvert  (vælg gerne 3-4 slags)


FAQ Catering

  1. Hvordan skal jeg bestille 

Du kan bruge vores bestillings formular eller sende en mail til info@anaisdining.dk. Oplys gerne menuen, antal af kuvert, dato og afhentningstidspunkt. Jeg svarer på alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. 

  1. Hvornår skal jeg senest bestille?

Bestil gerne senest 7 dage inden arrangementet. Bliver din fest afhold inden de kommende 7 dage? Så må du gerne kontakte mig alligevel så jeg kan se om vi kan klare bestillingen. 

  1. Er det muligt at justere bestillingen og hvornår? 

Ned eller opjusteringer af kuvert samt ændring af menu kan ske op til 7 dage inden arrangementet. 

  1. Hvordan betaler jeg for bestillingen? 

Så snart du har bestemt dig for din ønskede menu og har oplyst det endelige antal af kuvert (senest 7 dage før) sender vi dig en faktura som skal betales med bankoverførsel. 

  1. Hvornår skal jeg hente maden? 

Ved bestilling skal du også oplyse afhentningstidspunkt. Jeg anbefaler at afhente maden +/- 30 minutter inden spisetid. Termokasserne kan holde maden varm op til en time. 

  1. Hvor kan jeg afhente maden?

Maden skal hente i Anaïs Kulturcafé i Farum Kulturhus: Stavnsholtvej 3, 3520 Farum. Parker gerne på kulturhusets parkeringsplads fremfor Farum Bytorv.

  1. Er maden varm eller kold ved afhentning?

Som udgangspunkt, leverer vi alle vores catering menuer varme og klare til at spise. 

  1. Hvordan er maden anrettet? 

Alle menuer er tænkt som buffet, de forskellige retter er anretet på fade og skåle. Alt er klar til at spise, kun kødet (kalveculotte/oksemørbrad) ikke er skåret ud så det kan blive saftig. 

  1. Er det muligt at selv varme maden på et senere tidspunkt? (engangs emballage)

Hvis du ønsker at hente maden meget tidligere end når festen afholdes (flere timer i forvejen eller dagen før) så kan vi sagtens pakke maden i engangs aluminium fade med instruktioner for opvarmning af maden. Venligst oplys det ved bestilling. 

  1. Hvornår skal jeg aflevere servicen og kasserne? 

Servicen og termokasserne skal afleveres tilbage senest 48 timer efter arrangement, gerne dagen efter. Ved aflevering, oplys navn af person som har bestilt så vi kan registrere aflevering. 

  1. Jeg holder bryllup/konfirmation/…, tilbyder i kager, andre slags salater, kød, fisk…? 

Hvis i holder en stor fest kan vi sagtens hjælpe med at tilbyde flere/andre retter samt kager. Send mig besked med dine ønsker så jeg kan lave et tilbud 🙂 


Har du ikke fundet menuen du ønsker?

Tøv ikke at kontakte mig så vi kan finde ud af noget som passer dine ønsker og behov!

da_DK