Frokostordning

Anaïs Dining laver også frokost til virksomheder!

Jeg tilbyder frokostordninger til virksomheder som har min. 6 medarbejdere, og som gerne vil forkæle deres medarbejdere med lækker mad, lavet med friske ingredienser og kærlighed. 

Jeg tilbyder frokoster som er i højt grad plantebaserede med fokus på det caribiske køkken! Jeg kommer fra Den Dominikanske Republik. Der spiser vi mange retter med cassava, madbananer, ris, bønner og majs, og vi er meget kreative når det kommer til plantebaseret mad.

Mine daglige frokost inkluderer:

3 retter (varm og kold)
1 traditionel pålæg
1 plantebaseret pålæg
Brød og rugbrød
En sød sag hver fredag

Mine frokostordninger vil være tilgængelige fra maj 2020, men prøvemåltiderne kan allerede fås nu! 🙂

I praksis, bliver det plantebaseret mad i højt grad som inkluderer kød, fisk og mejeriprodukter ved siden af hovedretterne. På den måde bliver det nemmere at dele maden med veganere og vegetarer. Vores fokus er det latinamerikanske køkken (især det caribiske), men vi inkluderer også retter fra alle andre dele af verden.

Hernede er et eksempel på en ugentlig madplan:


Betingelser 

Allergener

Kunden skal oplyse evt. fødevareallergier ved bestillingen.

Prisen

Kuvert: prisen pr. kuvert til min. 8 kuvert er 59 kr. eks. moms. 

Levering: afhængigt af afstanden, vil leveringen koste omkring 125 kr. om dagen, eks. moms.

Levering

Maden leveres i kasser som vil blive hentet dagen efter. Servicen skal vaskes og pakkes hensigtsmæssigt. Leveringstiden vil være aftalt med virksomheden og vil blive på fast aftalt tid.

Vi leverer ikke på helligdage (8/05/2020, 21/05/2020, 01/06/2020) hverken på vores Juleferie mellem den 21/12/2020 indtil den 01/01/2021.

Ændringen/Ferie

Ved opstået sygdom, kan man lave ændringer i antal kuverter, dog senest dagen inden kl. 12.00 pr. mail.

Ved annullering af hele bestillingen for en dag eller mere og længere pauser (ligesom virksomhedferie), skal jeg have det at vide det pr. mail minimum 1 uge før den først pausedag.

Binding 

Opsigelsesvarsel på en fast frokostordning er løbende måned plus 30 dage. 

Fakturering

Virksomheden modtager hver 14 dag en faktura på de antal frokost kuverter de har modtaget i løbet af de 14 dage. Beløbet skal betales via bankoverførsel.

da_DK
en_US da_DK