Private Dining Menuer

Find den menu, der passer til din fest eller middag, og giv dine gæster en eksklusiv madoplevelse!

Prisen er pr. kuvert og inkluderer tilberedning og anretning af maden hos dig, servering samt opvask og oprydning af køkken efter madlavning. OBS ved store selskaber, anbefaler jeg at booke ekstra serveringpersonale. Læs mere om mine betingelser her.


Deluxe Menu 5-retters

En lækker smagfuld menu til at forkæle dine gæster på en særlig dag !

Forret

Gazpacho med sprød parmaskinke og persilleolie eller
Minitærte med gedeost, spinat og timian dertil ruccola og syltede gulerødder

Mellemret

Pocheret torsk med persille på ærtecrème og kassavachips, eller
Hvidløgsmarinerede tigerrejer med mizuna salat og limevinaigrette

Ganerenser

Champagnegranité, eller
Citron/mynte sorbet

Hovedret

Entrecôte med pommes anna, sæsonens grøntsager og svampe sauce, eller
Oksemørbrad med timiankartofler, salat med balsamicodressing og bearnaisesauce

Dessert

Variation af petits fours

Passionsfrugt macaron, brownie lavet med 70% Callebaut chokolade og pavlova med flødeskum og bær

750 kr pr. kuvert. Min. 15 kuverter

⭐⭐⭐⭐⭐

“Anaïs tilberedte 5 fremragende retter, og derefter ryddede hun op efter sig selv og forlod mit køkken spotless med opvaskemaskinen i gang. En 5-stjernet service, jeg vil bestemt anbefale Anaïs!” Bernadett, København


Latinamerikansk Menu

Forret

Empanada fyldt med kylling og rød peberfrugt, dertil frisk pico de gallo

Hovedret

Marineret oksecuvette med chimichurri sauce, kassava brava med aioli og spidskålssalat

Dessert

Ananas trifili med vanillecreme og kokosknas

475 kr pr. kuvert. Min 20 kuverter

⭐⭐⭐⭐⭐

“Super oplevelse. Meget lækker mad, smukt serveret og tilberedt af den høflige og sympatiske kok.” Sofia, Nordhavn


Menu Gourmand

Forret

Mini franske tærte med gedeost, spinat og timian dertil ruccola og syltede gulerødder 

Hovedret

Marineret kalveculotte med frisée i dijonsennep vinaigrette, timiankartofler, syltede løg, svampesauce og cassava chips

Dessert

Fudgy brownie lavet på 70% callebaut chokolade med flødeskum, saltet karamel og bær

475 kr pr. kuvert. Min 20 kuverter

⭐⭐⭐⭐⭐

“Anais lavede maden til vores lille bryllupsfest. Vi var simpelthen super tilfreds med hende. Hendes mad var virkelig lækker og alt kommunikation var meget nem og hurtig.” Birgitta, Valby


Fransk Menu

Forret

Oksetatar med persillemayonnaise, puffede kapers og syltede rødløg

Hovedret

Unghane à la provençale med timiankartofler, sæsonens grøntsager og sauce moutarde

Dessert

Hvid chokolademousse med hasselnøddeknas

475 kr pr. kuvert. Min 20 kuverter

⭐⭐⭐⭐⭐

“Alt i alt en rigtig god oplevelse. Anaïs levede fra start til slut op til de forventninger jeg havde. Hun er hurtig til at kommunikere, fleksibel ift. sine menuer og leverede velsmagende og flotte anretninger.” Steffen, Rødovre 


Caribbean Finger Food

Denne eksotiske menu vil bringe dine gæster og dig direkte til de caribiske øer med typiske ingredienser ligesom grønne og gule madbananer, kassava og rejer, som er en del af vores madkultur. Hovedretter bliver serveret på bord som share food! 🙂


Hovedret

Canasta de plátano con guacamole
Friterede grønne madbananer med guacamole

Yuca brava con salsa y aioli
Kassava brava med hjemmelavet salsa og aioli

Ensalada de repollo verde y morado
Kål salat med lemon vinaigrette

Pinchos de pollo
Kyllingespyd marineret med røget paprika, hvidløg og citron

Camarones al ajillo
Hvidløgmarinerede rejer

Dessert

Helado de mango y maracuya
Sorbet af mango og passion på en lime marengsbund med passion coulis

495 kr pr. kuvert. Min 20 kuverter

⭐⭐⭐⭐⭐

“God og anderledes madoplevelse – Anaïs er meget høflig, dygtig og service minded.” Bo, Farum


Fiskemenu

Forret

Rimmet laks med avocadocrème, dild og rugbrødschips

Hovedret

Gratineret torsk med hjemmelavet pestorasp, varme grøntsager, timiankartofler og hvidvinssauce

Dessert

Mazarintærte med vaniljecrème og friske bær

495 kr pr. kuvert. Min 20 kuverter

⭐⭐⭐⭐⭐

“Anais var fleksibel i forhold til menu og ønsker, og maden hun serverede var virkelig lækker. Desserten var himmelsk! Anais kan uden tvivl anbefales – tusinde tak igen!” Ingebjørg, Klampenborg


Vegansk Menu

Forret

Hjemmelavet bruschetta med confiteret hvidløg, cherrytomater og rucola

Hovedret

Braiseret blomkålsbøf med olivenpistou, røgede mandler og citron. Dertil timiankartofler

Dessert

Hindbær og mørk chokolademousse

425 kr pr. kuvert. Min 20 kuverter

⭐⭐⭐⭐⭐

“Udsøgt oplevelse, var fri for selv at stå i køkkenet og kunne derfor nyde både maden og gæsterne.Helt klart, vi gentager succesen inden længe.” Britt, Gentofte


Jeg tilbyder også forskellige tilvalg som kan tilføjes til mine menuer!


Kontakt mig hvis du ønsker at lave ændringer på din ønskede menu eller ønsker noget andet! 🙂

Jeg tilbyder gerne alternativer til gæster med forskellige kostvaner (veganer, vegetarer, glutenfri, osv) uden ekstra omkostning!


da_DK