Menuer

Vælg en af mine lækre menuer til give dine gæster en eksklusive madoplevelse!

OBS: I sommeren har jeg kun ledige datoer mellem de 4-12 og 17-27 august.

Prisen p. kuvert inkluderer tilberedning af maden hos dig, anretning af maden, servicen og opvask


Menu Gourmand

Forret

Gedeost tærte med spinat, ricotta og timian med en lille salat

Hovedret

Kalveculotte i krydderolie med frisée i dijon sennep vinaigrette, kartofler og pebersovs

Dessert

Fudgy brownie med flødeskum, saltet karamel og bær

425 kr per kuvert til min. 6

⭐⭐⭐⭐⭐

“Anais lavede maden til vores lille bryllupsfest. Vi var simpelthen super tilfreds med hende. Hendes mad var virkelig lækker og alt kommunikation var meget nem og hurtig.” Birgitta, Valby


Mediterranean Summer

Forret

Hjemmelavet linguine med parmesan crème og grillede cherry tomater

Hovedret

Laks en papillote med grønne asparges, hollandaise sauce og ristede kartofler

Dessert

Chokolademousse med friske bær

450 kr per kuvert til min. 6

⭐⭐⭐⭐⭐

“Udsøgt oplevelse, var fri for selv at stå i køkkenet og kunne derfor nyde både maden og gæsterne.Helt klart, vi gentager succesen inden længe.” Britt, Gentofte


Sommer Menu

Forret

Gratineret brød med gammel knas, confiteret kantareller og syltede ribs

Hovedret

Unghane à la provençale med timian kartofler, baby broccoli og romesco

Dessert

Hvid chokolade mousse med hasselnøddeknas

425kr per kuvert til min. 6

⭐⭐⭐⭐⭐

“Alt i alt en rigtig god oplevelse. Anaïs levede fra start til slut op til de forventninger jeg havde. Hun er hurtig til at kommunikere, fleksibel ift. sine menuer og leverede velsmagende og flotte anretninger.” Steffen, Rødovre 


Deluxe Menu 5-retters

En lækker smagfuld menu til at forkæle dine gæster !

Forret

Frisk gazpacho suppe med sprød parmaskinke, eller
Panzanella salat med balsamico vinaigrette

Mellemret

Pocheret torsk med persille på ærtecrème og kassava chips, eller
Hvidløgsmarineret tigerrejer med rucolasalat og lime vinaigrette

Ganerenser

Champagne granité, eller
Citron og mynte sorbet

Hovedret

Oksefilet med pommes anna, grillede spidskål og kantareller sauce, eller
Oksemørbrad med fennikel salat, bearnaise sauce og timian kartofler

Dessert

Variation af petits four

650 kr per kuvert til min. 4

⭐⭐⭐⭐⭐

“Anaïs tilberedte 6 fremragende retter, og derefter ryddede hun op efter sig selv og forlod mit køkken spotless med opvaskemaskinen i gang. En 5-stjernet service, jeg vil bestemt anbefale Anaïs!” Bernadett, København


Caribbean Finger Food

Denne eksotiske menu vil bringe dine gæster og dig direkte til de caribiske øer med typiske ingredienser ligesom grønne og gule madbananer, kassava og rejer, som er en del af vores madkultur. Hovedretter bliver serveret på bord som share food! 🙂


Hovedret

Canasta de plátano con guacamole
Friterede grønne madbananer med guacamole

Yuca brava con salsa y aioli
Kassava brava med hjemmelavet salsa og aioli

Pastelón de plátano maduro con carne molida
Gratineret gule madbananer med oksekød

Ensalada de repollo verde y morado
Kål salat med lemon vinaigrette

Camarones al ajillo
Hvidløgmarineret rejer

Dessert

Helado de mango y maracuya
Sorbet af mango og passion på en lime marengs bund med passion coulis

425 kr pr kuvert til min. 6

⭐⭐⭐⭐⭐

“God og anderledes madoplevelse – Anaïs er meget høflig, dygtig og service minded.” Bo, Farum


La Bandera Dominicana

La bandera dominicana betyder den dominikanske flag på spansk. Det er navnet på den mest traditionelle dominikanske måltid man spiser næsten hver dag i Den Dominikanske Republik. Den består altid af ris, en kødgryderet med persille, oregano, tomatsovs og bønner.


Hovedret

Carne de res guisada
Oksekød gryderet med persil, oregano og tomatsovs

Arroz blanco
Jasmin ris

Habichuelas guisada
Bønner gryderet

Ensalada de repollo con zanahorias encurtidas
Hvidkål salat med syltede gulerod

Arepitas de yuca
Hjemmelavet kassava rosti

Tostones de platanos
Friteret madbananer

Dessert

Piña con crema batida y coco
Ananas trifili med kokos kiks

395kr per kuvert til min. 6

⭐⭐⭐⭐⭐

“Fantastisk oplevelse – at have Anais til at lave mad for mig var en kæmpe hjælp. Det var en rigtig god oplevelse og jeg kan på det varmeste anbefale Anais og hendes madlavning :-)” Christine, København K


Fiskemenu

Forret

Rimmet laks med avokado crème og rugbrødschips

Hovedret

Ovnbagt torsk med hjemmelavet pesto rasp, asparges, kartofler og hvidvinssauce

Dessert

Mazarinbund med crème anglaise og friske bær

450 kr per kuvert til min. 6

⭐⭐⭐⭐⭐

“Anais var fleksibel i forhold til menu og ønsker, og maden hun serverede var virkelig lækker. Desserten var himmelsk! Anais kan uden tvivl anbefales – tusinde tak igen!” Ingebjørg, Klampenborg


Vegansk Menu

Forret

Grillede zucchini og peberfrugt med herbes de provence, croutons og syltede løg

Hovedret

Blomkålbøf med olivenpistou og svampe, eller
Karamelliseret spidskål på blomkålspuré med ristede mandler, citron og friske urter

Dertil timian kartofler

Dessert

Hindbær og mørk chokolademousse

395 kr per kuvert til min. 6

⭐⭐⭐⭐⭐

Det var en sand fornøjelse at have Anais i vores køkken. Maden smagte dejligt og hun var rigtig god.” Meriam, København N


Jeg tilbyder også forskellige tilvalg som kan tilføjes til mine menuer!


Kontakt mig hvis du ønsker at lave ændringer på din ønskede menu eller ønsker noget andet! 🙂

Jeg tilbyder gerne alternativer til gæster med forskellige kostvaner (veganer, vegetarer, glutenfri, osv) uden ekstra omkostning!


da_DK
en_US da_DK