Om Mig

Jeg hedder Anais Drouhait og er 27 år gammel. Jeg kommer fra Belgien og Den Dominikanske Republik og er flyttet til Danmark for 5 år siden.

Mad har været en passion for mig siden jeg var en lille pige, jeg ville altid lære forskellige opskrifter og bage kager med min familie.  

Som dominikansk lærte jeg også at bruge lokale ingredienser som madbananer, kassava, ris, bønner, osv. Min mormor lærte mig hvordan man laver de perfekte dominikanske ris-og kødgryder, da jeg var teenager. Min multikulturelle baggrund gør det også nemt for mig at være komfortabel med forskellige slags ingredienser og smage.

Da jeg var 18 år, fik jeg mulighed for at arbejde som køkkenassistent i en lille økologisk restaurant in Belgien mens jeg læste kommunikation. Det er hvor min passion fortsatte med at vokse og hvor jeg kunne lære mere professionelle madlavningsteknikker.

Mig hos Mamma Jamma i 2017

Efter jeg flyttede til Danmark, arbejdede jeg videre som kok og efterfølgende køkkenchef og jeg lærte at lave danske retter ligesom det klassiske stjerneskud, smørrebrød, rabarber trifli, mm. De sidste restauranter hvor jeg har arbejdet i Danmark var Mamma Jamma i Haderslev og Cafe Klimt i København tæt på Nørreport station.

I alle de restauranter jeg har arbejdet i, har vi altid lavet maden helt fra bunden. Jeg elsker at hjemme sylte mine grøntsager, bage friske kager, marinere mit kød og lave alle mine saucer og marinader med friske ingredienser.

da_DK
en_US da_DK